Prepare everything you need for the dish in advance. Rinse the tuna fillets thoroughly.
Заранее приготовьте все, что нужно для блюда. Старательно промойте филе тунца.
Cut the tuna fillet into pieces. Roll each one in spices and sesame seeds. Salt the tuna to taste.
Филе тунца нарежьте на кусочки. Обваляйте каждый в специях и кунжуте. Посолите тунец по вкусу.
Fry the tuna fillets on both sides over high heat in a little olive oil. Each side will take no more than one minute.
Обжарьте филе тунца с обеих сторон на сильном огне в небольшом количестве оливкового масла. На каждую сторону уйдет не больше одной минуты.
You can serve tuna fillet with fresh vegetables and berries. Bon appetit!
Подавать филе тунца можно и со свежими овощами, и с ягодами. Приятного аппетита!
For beauty, the fish can be topped up with fresh vegetables and unagi sauce. You can also make a rich ginger sauce. In a small bowl, stir together shallots, ginger, a couple of peppercorns, soy sauce, lime juice and olive oil.
Для красоты рыбу можно дозаправить свежими овощами и соусом унаги. Также можно сделать насыщенный имбирный соус. В маленькой мисочке перемешайте лук-шалот, имбирь, пару зернышек перца, соевый соус, сок лайма и оливковое масло.