Wash the strawberries and dry with a paper towel. Remove strawberry leaves. Remove the cream cheese from the refrigerator 30 minutes before cooking. Remove the bread from packaging.
Клубнику помойте, просушите бумажным полотенцем. Удалите листочки клубники. Крем-чиз достанььте из холодильника за 30 минут до начала приготовления. Хлеб освободите от упаковки.
Place the toast bread on a cutting board, remove the crusts from the bread.
Тостовый хлеб выложите на разделочную доску, удалите у хлеба корочки.
In a bowl, mix cream cheese with condensed milk. Spread the resulting cream onto the toast.
В миске смешайте крем-чиз со сгущенкой. Смажьте получившимся кремом тосты.
Cut the strawberries into slices and place the cream on top of the toast.
Клубнику нарежьте ломтиками и выложите сверху крема на тосты.
Cover the toasts with other toasts. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the toast on both sides for 10 minutes.
Накройте тосты другими тостами. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте тосты с двух сторон 10 минут.
Sprinkle the finished toast with powdered sugar and garnish with fresh strawberries and mint leaves.
Готовые тосты посыпьте сахарной пудрой, украсьте свежей клубникой и листочками мяты.