Prepare all the necessary ingredients. Rinse the arugula and tuna fillet well. Boil the potatoes in their jackets.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Хорошо промойте рукколу и филе тунца. Отварите картофель в мундире.
Peel the potatoes and cut them into large cubes.
Очистите картофель и нарежьте его крупным кубиком.
Cut the gherkins into slices.
Корнишоны нарежте кружочками.
Place arugula, gherkins and potatoes into a deep bowl.
Переложите в глубокую миску рукколу, корнишоны и картофель.
Cut the tuna into cubes and fry it in olive oil until golden brown. Tuna cooks very quickly. Transfer tuna to a bowl.
Нарежьте тунец кубиком и обжарьте его на оливковом масле до образования золотистой корочки. Тунец готовится очень быстро. Переложите тунец в миску.
Season the salad with olive oil, salt and pepper. Mix the salad well and serve it to the table.
Заправьте салат оливковым маслом, посолите и поперчите. Хорошо перемешайте салат и подайте его к столу.
The salad is best served on a wide plate. You can also sprinkle the salad with balsamic vinegar or cover it with sesame seeds for beauty. Diet tuna salad will be appropriate as a light dinner or lunch.
Салат лучше всего подавать на широкой тарелке. Также салат можно сбрызнуть бальзамическим уксусом или покрыть кунжутом для красоты. Диетический салат с тунцом будет уместен в качестве легкого ужина или обеда.