Prepare all the necessary ingredients. Rinse the arugula and tuna fillet well. Boil the quail eggs.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Хорошо промойте рукколу и филе тунца. Отварите перепелиные яйца.
Cut the tuna into cubes and fry it in olive oil until golden brown. Tuna cooks very quickly.
Нарежьте тунец кубиком и обжарьте его на оливковом масле до образования золотистой корочки. Тунец готовится очень быстро.
The salad is prepared in layers. Before starting cooking, you need to combine mayonnaise with Dijon mustard. Use some of the sauce to grease the bottom of the plate on which the salad will be collected.
Салат готовится слоями. Перед началом приготовления нужно соединить майонез с дижонской горчицей. Частью соуса нужно смазать дно тарелки, на которой будет собираться салат.
Place coarsely chopped cucumber and cherry tomatoes, cut in half, on the bed of sauce. Salt and pepper the salad to taste.
На подушку из соуса выложите крупно порезанный огурец и помидоры черри, разрезанные пополам. Посолите и поперчите салат по вкусу.
Next, add tuna, bell peppers cut into rings, thinly sliced radishes and pitted olives. The resulting salad can be served.
Далее выложите тунец, нарезанный кольцами болгарский перец, тонко нарезанный редис и оливки без косточек. Получившийся салат можно подавать к столу.
The salad is best served on a wide plate. You can also sprinkle the salad with balsamic vinegar or cover it with sesame seeds for beauty. You can serve the salad with semi-dry white wine or green tea.
Салат лучше всего подавать на широкой тарелке. Также салат можно сбрызнуть бальзамическим уксусом или покрыть кунжутом для красоты. К салату можно подать белое полусухое вино или зеленый чай.