Prepare all the necessary ingredients. Wash the cabbage well. Boil the eggs until fully cooked.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Капусту хорошо помойте. Яйца сварите до полной готовности.
Cut the tuna into cubes and fry in olive oil for a few minutes until golden brown. Tuna cooks very quickly.
Нарежьте тунец кубиком и обжарьте несколько минут на оливковом масле до образования золотистой корочки. Тунец готовится очень быстро.
Grind the Chinese cabbage, chop the cucumber and onion.
Измельчите пекинскую капусту, нарежьте огурец и репчатый лук.
Cut the eggs into thin strips.
Нарежьте яйца тонкой соломкой.
The salad is prepared in layers. Place some of the chopped Chinese cabbage in the salad bowl, and then the cucumber.
Салат готовится слоями. Выложите в салатницу часть нарезанной пекинской капусты, а затем – огурец.
Place eggs in a third layer and generously coat them with mayonnaise.
Третьим слоем выложите яйца и обильно смажьте их майонезом.
Next, place the tuna, onions and the second half of the Chinese cabbage into the salad bowl.
Далее выложите в салатницу тунец, репчатый лук и вторую половину пекинской капусты..
Generously coat the Chinese cabbage with mayonnaise. Let the salad soak and serve. Bon appetit!
Обильно смажьте пекинскую капусту майонезом. Дайте салату пропитаться и подавайте к столу. Приятного аппетита!
This salad can be served in portions. Garnish the salad with arugula or lettuce leaves. You can also use olives to decorate the dish.
Подать такой салат можно и порционно. Украсьте салат рукколой или листьями салата. Также для украшения блюда можно использовать оливки.