Rinse the rice thoroughly until the water is clear. Wash the cucumbers and cut into slices. Wash the chicken fillet and dry with a paper towel. Remove the nori from its packaging.
Рис тщательно промойте до прозрачности воды. Огурцы помойте и нарежьте кружочкамию Куриное филе помойте и просушите бумажным полотенцем. Нори освободите от упаковки.
Place the rice in a saucepan and add 2 cups of water. Place the pan on the fire. Once boiling, reduce heat to low and simmer for 10 minutes. Then remove the rice from the heat and let it stand for 15 minutes.
Рис засыпьте в кастрюлю и залейте 2 стаканами воды. Поставьте кастрюлю на огонь. После закипания снизьте огонь на минимум и варите в течение 10 минут. После снимите рис с огня и дайте ему постоять в течение 15 минут.
In another pan, cook the chicken fillet. Pour cold water into the pan and add the fillet. Bring to a boil. Then add salt and pepper to taste. Cook the fillet for 20 minutes.
В другой кастрюле сварите куриное филе. В кастрюлю влейте холодную воду и выложите филе. Доведите до кипения. Затем добавьте соль и перец по вкусу. Варите филе в течение 20 минут.
Cool the boiled fillet and cut into slices.
Вареное филе остудите и нарежьте на ломтики.
Place the nori sheet on a cutting board and make a cut on it from center to middle along one of the edges.
Лист нори выложите на разделочную доску и сделайте на нём надрез от центра к середине по одному из краев.
Moisten the nori sheet with a little water so that it does not crack or tear during assembly. Divide it mentally into 4 parts and put the filling on each: first curd cheese, then chicken, a layer of cucumbers and a thin layer of rice.
Лист нори смочите водой немного, чтобы он не надламывался и не рвался при сборке. Поделите его мысленно на 4 части и на каждую выложите начинку: сначла творожный сыр, затем курицу, слой огурцов и тонкий слой риса.
Roll the nori clockwise.
Заверните нори в ролл по часовой стрелке.
Serve the butroll with wasabi, ginger and soy sauce. Additionally garnish with finely chopped fresh herbs.
Подавайте бутролл с васаби, имбирем и соевым соусом. Дополнительно украсьте мелко нарубленной свежей зеленью.