Wash vegetables and herbs well. Peel the onion. It's best to use fresh broccoli for this recipe, but frozen broccoli can also be used. In the second case, let them thaw a little.
Хорошо помойте овощи и зелень. Почистите лук. Лучше всего для этого рецепта брать свежие брокколи, но можно и замороженные. Во втором случае дайте им немного оттаять.
Chop the onion and garlic and place them in a thick-bottomed pan for sautéing. Fry onions and garlic in vegetable oil.
Измельчите лук и чеснок, выложите их в кастрюлю с толстым дном для пассировки. Пожарьте лук и чеснок на растительном масле.
Fill the half-cooked onion with water.
Залейте полуготовый лук водой.
Add melted cheese and butter to the pan with the broth. Cook the broth for 5 minutes.
Добавьте в кастрюлю с бульоном плавленый сыр и сливочное масло. Варите бульон 5 минут.
Add broccoli and couscous to the broth. Cook for another 5-7 minutes. Add salt and pepper to taste.
Добавьте в бульон брокколи и кускус. Варите еще 5-7 минут. Добавьте соль и перец по вкусу.
Add chopped herbs to the soup.
Добавьте в суп измельченную зелень.
To impress your guests, portion the soup into bowls and garnish the dish with pieces of cheese. You can also serve garlic dumplings with the soup.
Чтобы произвести впечатление на гостей, разложите суп порционно по тарелкам и украсьте блюдо кусочками брынзы. К супу можно также подать чесночные пампушки.