Wash the fillets thoroughly. Peel the garlic and assemble all other ingredients for the dish.
Как следует вымойте филе. Очистите чеснок и соберите все остальные компоненты для блюда.
Grind the chicken fillet using a meat grinder. Add grated garlic, egg, spices and salt to the prepared minced meat.
Куриное филе прокрутите с помощью мясорубки. Выложите к готовому фаршу натертый чеснок, яйцо, специи и соль.
Add flour to the bowl and mix the ingredients well.
Добавьте в миску муку и хорошо перемешайте ингредиенты.
Make cutlets of the same size from minced meat. Fry them for 3-5 minutes on one side in a hot frying pan, adding a little vegetable oil.
Из мясного фарша слепите котлеты одинакового размера. Обжаривайте их по 3–5 минут на одну сторону на горячей сковороде, добавив немного растительного масла.
Once the chicken batter starts to set on top, flip the pancakes and cook for another 2-3 minutes.
Как только сверху куриное тесто будет схватываться, переверните оладьи и готовьте еще 2–3 минуты.
Ready! Hot pancakes can be brought to the table and seasoned with sauce to taste.
Готово! Горячие оладьи можно нести на стол и приправить их соусом по вкусу.
Add sauce made from garlic, sour cream and herbs to chicken pancakes. Arrange the pancakes in a circle and place the sauce in the center. These pancakes go well with mashed potatoes, rice, buckwheat and fresh salad.
Добавьте к куриным оладушкам соус из чеснока, сметаны и зелени. Расположите оладьи по кругу, а соус выложите в центре. Такие оладьи хорошо дополнят картофельное пюре, рис, греча и свежий салат.