Rinse the liver well, remove the film and bile ducts. Peel the onions and prepare all other necessary ingredients.
Хорошо промойте печень, удалите с нее пленку и желчные протоки. Почистите лук и подготовьте все остальные необходимые ингредиенты.
Pass the liver through a meat grinder. Add chopped onion to the resulting minced meat.
Пропустите печень через мясорубку. Добавьте к получившемуся фаршу измельченный лук.
Add egg, flour and breadcrumbs to the resulting mixture. Salt and pepper the mixture to taste. Mix all ingredients well.
Добавьте к полученной массе яйцо, муку и панировочные сухари. Посолите и поперчите смесь по вкусу. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
From the resulting minced meat, form cutlets of the same diameter. Fry the pancakes for 3-5 minutes on one side in a preheated frying pan in a small amount of vegetable oil.
Из получившегося фарша сформируйте котлеты одинакового диаметра. Жарьте оладьи 3–5 минут с одной стороны на разогретой сковороде в небольшом количестве растительного масла.
When the liver dough starts to set on top, turn the pancakes over and fry them for another 2-3 minutes.
Когда сверху печеночное тесто начнет схватываться, переверните оладьи и жарьте их еще 2–3 минуты.
Ready-made pancakes can be served with your favorite sauce. Bon appetit!
Готовые оладьи можно подавать к столу с вашим любимым соусом. Приятного аппетита!
Serve liver pancakes with a delicious garlic sour cream sauce with herbs. Place the pancakes in a circle and place the sauce in the center. Side dishes such as mashed potatoes, rice, buckwheat and fresh salad go well with pancakes.
Подайте оладья из печени с вкусным чесночным соусом из сметаны с зеленью. Положите оладья по кругу, а соус разместите в центре. С оладьями хорошо сочетаются такие гарниры, как картофельное пюре, рис, гречка и свежий салат.