Prepare all the necessary products, wash the vegetables.
Подготовьте все необходимые продукты, промойте овощи.
Cut the chicken fillet and fry it in olive oil with pepper and salt.
Нарежьте куриное филе и обжарьте его на оливковом масле с перцем и солью.
Slice the mushrooms and also fry with olive oil, adding salt to taste.
Нарежьте грибы и тоже обжарьте с оливковым маслом, предварительно посолив по вкусу.
Add peppers and fried chicken to the mushrooms. Pour soy sauce over everything and simmer a little.
Добавьте к грибам перец и обжаренную курицу. Залейте все соевым соусом и немного потомите.
Pour salted boiling water over the couscous and cover with a lid. Let it sit for 7-10 minutes. Stir the couscous with a fork and proceed to the next stages of cooking.
Залейте кускус подсоленным кипятком и накройте крышкой. Пусть настоится в течение 7-10 минут. Перемешайте кускус вилкой и приступайте к следующим этапам приготовления блюда.
Lay out the ingredients one by one. First the peppers, then the chicken, mushrooms and cherry tomatoes cut in half.
Выложите поочередно ингредиенты. Сначала перец, затем курицу, грибы и порезанные пополам помидоры черри.
Place corn on top.
Сверху выложите кукурузу.
Garnish the dish with sesame seeds. To serve the bowl beautifully, use a deep wooden bowl. Bowls can be formed from a variety of products. The main principle is a nourishing base and the most useful dressings for it.
Украсьте блюдо кунжутом. Для красивой подачи боула используйте глубокую деревянную миску. Боулы можно формировать из самых разных продуктов. Главный принцип - сытная основа и самые полезные заправки к ней.