Prepare all the necessary products, wash the vegetables and herbs. Peel the carrots and onions.
Подготовьте все необходимые продукты, промойте овощи, зелень. Почистите морковь и лук.
Dice onions, carrots, peppers. Chop the garlic. Place everything in a saucepan greased with oil.
Нарежьте кубиками лук, морковь, перец. Измельчите чеснок. Отправьте все в кострюлю, смазанную маслом.
Fry the vegetables until half cooked for 10 minutes and add 2.5 liters of water.
Поджарьте овощи до полуготовности в течение 10 минут и залейте 2,5 литрами воды.
When the water boils, add the couscous and basil. Reduce heat and add tomato paste.
Когда вода закипит добавьте кускус и базилик. Сделайте огонь помедленнее и добавьте томатную пасту.
Cook for about 7 more minutes until the dish is ready.
Варите еще примерно 7 минут до готовности блюда.
Serve the soup in a deep bowl. Garnish it with spices and herbs. Serve the soup with garlic croutons or simply toasted baguette slices. Bon appetit!
Подайте суп в глубокой миске. Украсьте его специй зеленью. К супу подайте гренки с чесноком или просто поджаренные кусочки багета. Приятного аппетита!