Place all the necessary ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все необходимые ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Separate the yolk from the white. Mix the yolk with mustard and vegetable oil.
Отделите желток от белка. Смешайте желток с горчицей и растительным маслом.
Add salt, curry and other spices to this mixture to taste. Mix the sauce thoroughly.
Добавьте в эту смесь соль, карри и другие специи по вкусу. Тщательно перемешайте соус.
Finely chop the garlic. Add it to the sauce and mix thoroughly again.
Мелко измельчите чеснок. Добавьте его к соусу и еще раз тщательно перемешайте.
Make longitudinal cuts on the chicken fillet.
На курином филе сделайте продольные надрезы.
Place the chicken fillet on baking paper and brush it with sauce.
Положите куриное филе на бумагу для выпечки и смажьте его соусом.
Halve the tomato and thinly slice each part. Cut the cheese into thin slices. Place a slice of cheese and a tomato slice into each cut of the chicken fillet.
Разрежьте пополам помидор и тонко порежьте каждую часть. Тонкими ломтиками порежьте сыр. В каждый надрез куриного филе поместите ломтик сыра и дольку помидора.
Carefully and tightly fold the edges of the baking paper.
Аккуратно и плотно заверните края бумаги для выпечки.
Bake accordion chicken fillet in an oven preheated to 180 degrees for about 35-40 minutes.
Запекайте куриное филе-гармошку в предварительно разогретой до 180 градусов духовке примерно 35-40 минут.
Garnish the dish with herbs and serve hot with any side dish or vegetables.
Украсьте блюдо зеленью и подавайте в горячем виде с любым гарниром или овощами.