Prepare all the necessary products, wash the pear. Boil the millet in boiling water for 5 minutes. Then drain the water.
Подготовьте все необходимые продукты, помойте грушу. Проварите пшено в кипящей воде 5 минут. После слейте воду.
In a saucepan, combine milk and boiled millet cereal. Add salt to taste. Bring the porridge to a boil over medium heat, then reduce the temperature. Cook the porridge over low heat for another 30 minutes.
В кастрюле смешайте молоко и проваренную пшенную крупу. Посолите по вкусу. Доведите кашу до кипения на среднем огне, затем убавьте температуру. Варите кашу на малом слабом огне еще 30 минут.
Melt the butter in a frying pan, add sugar, chopped pear and chopped nuts. Mix everything well.
Растопите сливочное масло на сковороде, добавьте к нему сахар, измельченную грушу и колотые орехи. Все хорошо смешайте.
Place the finished porridge in a deep plate and garnish with pear and nuts.
Выложите готовую кашу в глубокую тарелку и украсьте грушей с орехами.
Serve the porridge with butter. You can also serve a glass of milk, tea or cocoa for breakfast.
Подайте кашу со сливочным маслом. К завтраку также можно подать стакан молока, чай или какао.