Prepare all the necessary products.
Подготовьте все необходимые продукты.
Place the funchose in a bowl, pour boiling water over it, and cover with a lid. Hold this for 5 minutes.
Положите фунчозу в миску, залейте кипятком, накройте крышкой. Подержите так 5 минут.
Cut the pepper and cucumber into strips. Cut the onion into half rings. Add vegetables to bowl.
Нарежьте перец и огурец соломкой. Лук нарежьте полукольцами. Добавьте овощи в миску.
Add Korean carrots, chopped parsley and season with soy sauce.
Добавьте корейскую морковь, измельченную петрушку и заправьте все соевым соусом.
Mix everything well and serve the salad to the table.
Все хорошо перемешайте и подайте салат к столу.
Before serving, garnish the salad with sesame seeds. Serve the dish with chopsticks. You can also add chicken or shrimp to the salad. In this case, it will be more like hot.
Перед подачей украсьте салат кунжутом. Подавайте блюдо с китайскими палочками. В салат также можно добавить курицу или креветки. В таком случае оно будет больше походить на горячее.