Wash the dill and cherry tomatoes and dry with a paper towel. Remove the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking. Remove the ham from packaging.
Укроп и черри помойте и просушите бумажным полотенцем. Сливочное масло достаньте из холодильника за 30 минут до начала приготовления. Ветчину освободите от упаковки.
Cut the tomatoes in half. Cut the onion and ham into small cubes. Chop the dill finely.
Помидоры разрежьте пополам. Лук и ветчину нарежьте небольшим кубиком. Укроп порубите мелко.
Heat a frying pan with a piece of butter. Fry the onion and ham for 5 minutes.
Разогрейте сковороду с кусочком сливочного масла. Обжарьте лук и ветчину 5 минут.
Add tomatoes and dill, salt and ground black pepper to taste.
Добавьте помидоры и укроп, соль и черный молотый перец по вкусу.
Crack the eggs on top, cover and cook over low heat for 10 minutes.
Разбейте сверху яйца, накройте крышкой и готовьте на медленном огне в течение 10 минут.
Before serving, cut the scrambled eggs in half and sprinkle with finely chopped fresh herbs.
Перед подачей разрежьте яичницу пополам и посыпьте мелко нарубленной свежей зеленью.