Prepare all the necessary products. Rinse vegetables and herbs well. If necessary, tear the mozzarella into pieces.
Подготовьте все необходимые продукты. Хорошо промойте овощи и зелень. При необходимости порвите моцареллу на кусочки.
Place the couscous in a bowl, pour boiling water over it, and cover with a lid. Hold it like this for 5 minutes. It is important that the boiling water covers the cereal.
Положите кускус в миску, залейте кипятком, накройте крышкой. Подержите его так 5 минут. Важно, чтобы кипяток прикрывал крупу.
Stir the couscous with a fork. Add chopped vegetables and mozzarella to it.
Помешайте кускус вилкой. Добавьте к нему порезанные овощи и моцареллу.
Season the salad with lemon juice, olive oil and spices. Add salt to taste and mix everything well.
Заправьте салат лимонным соком, оливковым маслом и специями. Посолите по вкусу и все хорошо перемешайте.
Place the salad on a plate and garnish with herbs.
Выложите салат на тарелку и украсьте зеленью.
You can not season the salad with lemon juice in advance, but serve lemon slices separately so that each guest can add lemon juice to their own taste. Serve the salad with cold homemade cucumber mint lemonade. This combination will definitely appeal to guests.
Вы можете заранее не заправлять салат лимонным соком, а подать дольки лимона отдельно, чтобы каждый гость мог сам по вкусу добавить лимонный сок. Подайте салат с холодным домашним лимонадом из огурцов и мяты. Такое сочетание точно приглянется гостям.