Rinse the meat with cold water and pat dry with a paper towel. Pour cold water over the eggs and place over medium heat. When the water boils, cook for another 7-10 minutes. To clean the eggs well, fill them with cold water when ready. It is enough to wait 10 minutes, and the protein will not remain on the shell. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Промойте мясо холодной водой и промокните его бумажным полотенцем. Залейте яйца холодной водой и поставьте на средний огонь. Когда вода закипит, варите еще 7-10 минут. Чтобы яйца хорошо чистились, по готовности залейте их холодной водой. Достаточно подождать 10 минут, и белок не будет оставаться на скорлупе. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the beef into small cubes. There should be a minimum amount of fat on the meat.
Говядину нарежьте мелкими кубиками. Жира на мясе должно быть минимальное количество.
Fry the beef with salt and pepper in butter over medium heat. The meat will be ready in about 15 minutes. Transfer it to a plate to cool.
Обжарьте говядину с солью и перцем в сливочном масле на среднем огне. Мясо будет готово примерно через 15 минут. Переложите его в тарелку, чтобы оно остыло.
Cut the onion into rings and fry it in a frying pan until golden brown.
Нарежьте лук кольцами и обжарьте его в сковороде до золотистого цвета.
Cut the gherkins into round pieces, the eggs into small slices, and finely chop the parsley. Start assembling the salad. Place all the ingredients in a plate and season the dish with mayonnaise.
Нарежьте корнишоны круглыми кусочками, яйца – небольшими ломтиками, петрушку мелко измельчите. Приступайте к сборке салата. Положите все ингредиенты в тарелку и заправьте блюдо майонезом.
Mix the salad thoroughly, let it soak, and garnish with herbs.
Тщательно перемешайте салат, дайте ему пропитаться, украсьте зеленью.