Remove the dough from the freezer and defrost it. Place the remaining ingredients on the table for ease of preparation.
Достаньте тесто из морозилки и разморозбте его. Выложите остальные продукты на стол для удобства приготовления.
Lightly sprinkle a sheet of parchment with flour to prevent the dough from sticking to it. Roll out the dough into thin layers 0.5 centimeters wide.
Лист пергамента слегка присыпьте мукой, чтобы тесто не прилипало к нему. Раскатайте тесто в тонкие пласты шириной 0,5 сантиметра.
Trim the dough to create round bases.
Обрежьте тесто так, чтобы получились круглые основы.
Coat the bases generously with ketchup.
Обильно смажьте основы кетчупом.
Prepare the filling: cut the tomatoes into half rings, the sausage into strips, and the olives into halves. Place the filling on the dough. Grate the cheese on a fine grater and sprinkle it liberally onto the mini-pizzas.
Подготовьте начинку: помидоры порежьте полукольцами, колбасу – соломкой, оливки – пополам. Выложите начинку на тесто. Потрите на мелкой терке сыр и обильно посыпьте им мини-пиццы.
Bake mini pizzas in an oven preheated to 180 degrees for about 15 minutes. When the pizzas are ready, sprinkle them with finely chopped herbs.
Выпекайте мини-пиццы в предварительно разогретой до 180 градусов духовке примерно 15 минут. Когда пиццы будут готовы, посыпьте их мелко нарезанной зеленью.