Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Peel the onion and cut it into small cubes.
Очистите лук и порежьте его мелким кубиком.
Fry the onion and garlic over medium heat until golden brown.
Пожарьте лук и чеснок на среднем огне до золотистого цвета.
Boil 500 ml in a small saucepan. water. Cut the broccoli into pieces (this will help them cook faster) and add to boiling salted water.
В небольшой кастрюле вскипятите 500 мл. воды. Брокколи нарежьте кусочками (так они быстрее сварятся) и забросьте в кипящую подсоленную воду.
Add onion and garlic to broccoli. Cook over medium heat for 7-8 minutes.
Добавьте к брокколи лук и чеснок. Варите на среднем огне 7-8 минут.
Grind the broccoli in a blender until it becomes a liquid puree.
Измельчите блендером брокколи до состояния жидкого пюре.
Grate the cheese on a fine grater, place the cream soup in a deep plate. Before serving, garnish the dish with grated Parmesan.
На мелкой терке натрите сыр, выложите крем-суп в глубокую тарелку.Перед подачей украсьте блюдо тертым пармезаном.
Serve the creamy soup with homemade white bread croutons and your favorite herbs.
Подавайте крем-суп с домашними сухариками из белого хлеба и любимой зеленью.