Prepare all ingredients. Wash the chicken eggs.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте куриные яйца.
Cut the cheese into 5mm thick slices.
Порежьте сыр на ломтики толщиной 5 мм.
Break the eggs into a bowl and whisk.
Разбейте в миску яйца и взболтайте.
Dredge the sausage cheese slices first in flour.
Обваляйте ломтики колбасного сыра сначала в муке.
Then dip the cheese into the egg.
Затем обмакните сыр в яйцо.
And roll it in breadcrumbs.
И обваляйте его в панировочных сухарях.
Heat vegetable oil in a frying pan and add breaded sausage cheese. Fry it for 1 minute on each side.
Разогрейте растительное масло в сковороде и выложите запанированный колбасный сыр. Жарьте его по 1 минуте с каждой стороны.
Fried sausage cheese is ready. Serve the cheese with a sauce of your choice, such as tomato or barbecue.
Жареный колбасный сыр готов. Подайте к сыру соус по вашему вкусу, например, томатный или барбекю.
Fried cheese goes very well with jam and preserves. Serve with cheese, for example, cranberry sauce, then the appetizer will become more sophisticated.
Жареный сыр очень хорошо сочетается с джемом и вареньем. Подайте к сыру, например, соус из клюквы, тогда закуска станет более изысканной.