Drain the red beans in a colander and dry with a paper towel. Wash the champignons, carefully cut off the top layer of skin from the mushroom cap, renew the sections of the mushroom stems and make sure that you have removed all dark spots from the mushrooms.
Красную фасоль слейте на дуршлаг и просушите бумажным полотенцем. Шампиньоны промойте, аккуратно срежьте верхний слой кожицы со шляпки грибов, обновите срезы ножек грибов и убедитесь что вы удалили все тёмные пятна с грибов.
Cut the mushrooms into slices. Peel the onion and chop finely. Cut the pickled cucumber into thin strips.
Грибы нарежьте ломтиками. Лук очистите и порубите мелко. Маринованный огурец нарежьте тонкой соломкой.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the mushrooms and onions for 3-4 minutes until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте грибы вместе с луком 3-4 минуты до золотистого цвета.
Assemble the salad in a bowl in the following order: fried mushrooms and onions, red beans, pickles. Season with mayonnaise, salt and pepper to taste. Mix thoroughly.
Соберите салат в миске в такой последовательности: обжаренные грибы и лук, красная фасоль, соленые огурцы. Заправьте майонезом, солью и перцем по вкусу. Тщательно перемешайте.
Sprinkle the finished salad with finely chopped fresh parsley or dill.
Готовый салат посыпьте мелко нарубленной свежей петрушкой или укропом.