Peel the onions, carrots and garlic. Wash the bell pepper and remove the core. Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Pour water for boiling noodles into the pan, add salt and heat.
Очистите репчатый лук, морковь и чеснок. Помойте болгарский перец и удалите из него сердцевину. Куриное филе ополосните и промокните бумажным полотенцем. Налейте в кастрюлю воду для варки лапши, посолите и поставьте нагреваться.
Cut the onions into half rings.
Порежьте репчатый лук полукольцами.
Cut the chicken fillet into small strips.
Куриное филе порежьте небольшими полосками.
Cut sweet peppers and carrots into strips.
Сладкий перец и морковь порежьте соломкой.
Cook buckwheat noodles according to package directions until al dente.
Отварите гречневую лапшу в соответствии с указаниями на упаковке до состояния «аль денте».
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Fry the chicken over high heat until golden brown, 2-3 minutes. Turn the chicken over a couple of times. If you are skilled enough, flip the chicken using the tossing method.
Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Обжарьте курицу на сильном огне до золотистости в течении 2-3 минуты. Пару раз переверните курицу. Если у вас достаточно навыков, то переверните курицу методом подбрасывания.
Add onions and carrots to the chicken and squeeze in a clove of garlic. Fry everything together for 3-4 minutes.
Добавьте к курице лук и морковь, а также выдавите зубчик чеснока. Обжарьте все вместе в течение 3-4 минут.
Add the bell pepper and fry everything together for another 1 minute. Salt and pepper to taste.
Добавьте болгарский перец и обжарьте все вместе еще 1 минуту. Посолите и поперчите по вкусу.
Add boiled buckwheat noodles to the pan and season with Sweet Chili sauce. Gently mix all ingredients with tongs or two spatulas so as not to break the noodles.
Добавьте в сковороду отваренную гречневую лапшу и заправьте все соусом «Сладкий чили». Аккуратно перемешайте все ингредиенты щипцами или двумя лопатками, чтобы не поломать лапшу.
Sprinkle the finished buckwheat noodles with chicken and vegetables with sesame seeds. Bon appetit.
Готовую гречневую лапшу с курицей и овощами посыпьте кунжутом. Приятного аппетита.
The dish will become even tastier if you add half a teaspoon of sesame oil to it. It will make the noodles even more aromatic and exotic. Garnish the noodles with an additional couple of slices of chili pepper and sprigs of cilantro.
Блюдо станет еще вкуснее, если добавить в него половину чайной ложки кунжутного масла. Оно сделает лапшу еще более ароматной и экзотичной. Украсьте лапшу дополнительно парой ломтиков перца чили и веточками кинзы.