Rinse the chicken and pat dry with a paper towel. Wash the mushrooms and remove dirt with a knife. Peel the onions.
Ополосните куриное филе и промокните бумажным полотенцем. Грибы помойте и удалите ножом загрязнения. Репчатый лук почистите.
Finely chop the champignons.
Мелко порубите шампиньоны.
Chop the onion. Fry the onions and mushrooms for 10 minutes.
Репчатый лук измельчите. Обжарьте лук с грибами в течении 10 минут.
Cut the chicken fillet into small pieces no larger than 5 mm.
Куриное филе порежьте маленькими кусочками размером не более 5 мм.
In a deep bowl, combine chicken, onion and mushrooms.
В глубокой миске соедините курицу, лук и шампиньоны.
Add flour, egg, salt and pepper.
Добавьте муку, яйцо, соль и перец.
Knead the minced meat.
Замесите фарш.
Heat the frying pan well and pour in vegetable oil. Form 5-6 minced meat into patties and place in a frying pan.
Хорошо разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Сформируйте из фарша 5-6 котлеток и выложите на сковороду.
Fry the cutlets over medium heat for 5 minutes on each side. After this, turn off the heat, cover the cutlets with a lid and let them cook for 5 minutes.
Обжарьте котлеты на среднем огне по 5 минут с каждой стороны. После этого выключите огонь, накройте котлеты крышкой и дайте им дойти до готовности 5 минут.
Place the finished cutlets on a plate and garnish with herbs and cherry tomatoes.
Готовые котлеты выложите на тарелку и украсьте зеленью и помидорами черри.
Place the cutlets on fresh lettuce leaves. Serve them with a side dish, such as rice with vegetables or mashed potatoes.
Выложите котлеты на листья свежего салата. Подайте к ним гарнир, например, рис с овощами или картофельное пюре.