Prepare all the necessary ingredients. Rinse the chicken liver under running water and dry with a paper towel. Rinse the carrots under running water, dry with a paper towel and peel. Peel the onion and garlic. Boil quail eggs. Thaw the puff pastry. Preheat the oven to 180 ⁰C.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Куриную печень промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Морковь промойте под проточной водой, просушите бумажным полотенцем и очистите от кожуры. Лук и чеснок очистите от кожуры. Сварите перепелиные яйца. Слоеное тесто разморозьте. Поставьте разогреваться духовку до 180 ⁰С.
Sprinkle some flour on a flat surface and place the puff pastry on it. Sprinkle flour on top too and roll out into a layer larger than the baking pan.
На плоскую поверхность насыпьте немного муки и положите на нее слоеное тесто. Сверху тоже присыпьте мукой и раскатайте в пласт размером больше формы для выпекания.
Grease the mold with vegetable or olive oil. Carefully place the dough on top of the pan so that it covers the entire surface and still has some left over to cover the filling.
Форму смажьте растительным или оливковым маслом. Поверх формы аккуратно положите тесто так, чтобы оно закрывало всю поверхность и еще оставалось для того, чтобы накрыть начинку.
Prepare the pate. Chop the garlic and onion into small cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Cut the chicken liver into medium pieces 2 cm in size. Fry the carrots and onions in vegetable oil over medium heat, stirring occasionally. Fry until the carrots are soft and the onions are translucent for 10 minutes. Place pieces of chicken liver into the frying pan. Fry the liver with carrots and onions for 5 minutes. After 5 minutes, add garlic, a piece of butter, salt and pepper, mix everything thoroughly. Simmer covered for 3-5 minutes. Transfer the fried liver with vegetables to a blender and grind until smooth. Place the liver pate in the pan on top of the dough and spread evenly.
Приготовьте паштет. Нарубите чеснок и лук на мелкие кубики. Морковь натрите на крупной терке. Куриную печень нарежьте на средние кусочки размером 2 см. Обжарьте на растительном масле морковь и лук на среднем огне, периодически помешивая. Обжаривайте до мягкости моркови и прозрачности лука в течение 10 минут. В сковороду отправьте кусочки куриной печени. Обжаривайте печень с морковью и луком в течение 5 минут. Через 5 минут добавьте чеснок, кусочек сливочного масла, соль и перец, все тщательно перемешайте. Тушите под крышкой в течение 3-5 минут. Переложите жареную печень с овощами в блендер и измельчите до однородной консистенции. Выложите печеночный паштет в форму поверх теста, равномерно распределите.
On top of the pate, place boiled quail eggs along the future pie.
Поверх паштета выложите отваренные перепелиные яйца вдоль будущего пирога.
Carefully fold the dough over the filling. Place the pie in an oven preheated to 180 degrees for 25 minutes.
Аккуратно накройте начинку тестом. Отправьте пирог в заранее разогретую до 180 градусов духовку на 25 минут.
Check the readiness of the pie and remove it from the oven. Let the cake cool and remove from the pan. Cut the pie into equal pieces and serve.
Проверьте готовность пирога и достаньте его из духовки. Дайте пирогу остыть и переложите из формы. Порежьте пирог на равные куски и подавайте к столу.