Prepare all the necessary ingredients. Rinse the tomato, cucumber and bell pepper under running water and dry with a paper towel. Peel the onion and cucumber. Remove the olives from the jar. Rinse the shrimp thoroughly under running water. Drain the liquid from the container where the cheese was.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помидор, огурец и болгарский перец промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Лук и огурец очистите от кожуры. Маслины выложите из банки. Креветки тщательно промойте под проточной водой. Из емкости, где находился сыр, слейте жидкость.
Cut or tear the Chinese cabbage leaves into arbitrary pieces.
Листья пекинской капусты порежьте или порвите на произвольные куски.
Cut all vegetables into medium cubes 1 - 1.5 cm in size. Try to cut the ingredients so that they match in size. Place everything in a deep container, add feta cheese and olives.
Все овощи порежьте на средние кубики размером 1 – 1,5 см. Постарайтесь нарезать ингредиенты так, чтобы они совпадали по размеру. Сложите все в глубокую емкость, добавьте сыр «Фета» и маслины.
Season with salt and pepper to taste, season with olive oil and lemon juice, and then lightly toss the salad.
Посолите и поперчите по вкусу, заправьте оливковым маслом с лимонным соком, а после слегка перемешайте салат.
Transfer the finished salad to a serving plate. Garnish with slices of cheese and onion rings.
Готовый салат переложите на порционную тарелку. Украсьте кусочками сыра и кольцами репчатого лука.
To surprise your guests, before serving, place a few lettuce leaves on a plate, and then place the main dish on them.
Чтобы удивить своих гостей, перед подачей выложите на тарелку несколько листьев салата, а уже на них выкладывайте основное блюдо.