Peel the banana. If you are using a bun in the recipe, cut it lengthwise. Cream the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking. until it comes to room temperature. Preheat the oven to 180⁰C.
Банан очистите. Если вы используете в рецепте булочку, то разрежьте ее вдоль. Сливочное масло из холодильника за 30 минут до начала приготовления. чтобы оно стало комнатной температуры. Разогрейте духовку до 180⁰С.
Cut the banana into slices.
Банан нарежьте на кружочки.
Grease one half of the bun with soft butter.
Одну половину булочки смажьте мягким сливочным маслом.
Place banana on butter, pour condensed milk, sprinkle with cane sugar, cinnamon and ginger.
На масло выложите банан, полейте сгущенным молоком, посыпьте тростниковым сахаром, корицей и имбирем.
Cover with the other half of the bun. Place in the oven for 10 minutes.
Накройте второй половиной булочки. Отправьте в духовку на 10 минут.
Serve the sandwich hot, garnished with powdered sugar.
Подавайте сэндвич горячим, украшенным сахарной пудрой.