Prepare all the necessary ingredients. Rinse the chicken liver thoroughly under running water and dry with a paper towel. Clean the liver of excess veins and films. Rinse the carrots under running water and peel. Peel the garlic and onions.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Куриную печень тщательно промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Очистите печень от лишних прожилок и пленок. Морковь промойте под проточной водой и очистите. Очистите чеснок и лук от шелухи.
Finely chop the onion and garlic.
Лук и чеснок мелко порубите.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Cut the chicken liver into medium 2 cm pieces.
Куриную печень нарежьте на средние кусочки размером 2 см.
Fry carrots and onions in vegetable oil over medium heat, stirring occasionally. Fry until the carrots are soft and the onions are translucent for 10 minutes.
Обжарьте на растительном масле морковь и лук на среднем огне, периодически помешивая. Обжаривайте до мягкости моркови и прозрачности лука в течение 10 минут.
Place pieces of chicken liver into the frying pan. Fry the liver with carrots and onions for 5 minutes.
В сковороду отправьте кусочки куриной печени. Обжаривайте печень с морковью и луком в течение 5 минут.
After 5 minutes, add garlic, a piece of butter, salt and pepper, mix everything thoroughly. Simmer covered for 3-5 minutes.
Через 5 минут добавьте чеснок, кусочек сливочного масла, соль и перец, все тщательно перемешайте. Тушите под крышкой в течение 3-5 минут.
Transfer the fried liver with vegetables to a blender and grind until smooth.
Переложите жареную печень с овощами в блендер и измельчите до однородной консистенции.
Transfer the finished chicken pate into a jar. The dish is ready. Bon appetit!
Переложите готовый куриных паштет в банку. Блюдо готово. Приятного аппетита!
Chicken pate is ideal as a snack or addition to breakfast. Serve the pate with toast toasted in a dry frying pan.
Куриный паштет идеально подходит в качестве закуски или дополнения к завтраку. Подавайте паштет с поджаренными на сухой сковороде тостами.