Prepare all the necessary ingredients. Rinse the vegetables and dill well.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Хорошо промойте овощи и укроп.
Place peeled potatoes in a small saucepan, add water, salt and cook. When the water boils, reduce the heat and simmer until tender, 20-25 minutes depending on the size of the potatoes.
В небольшую кастрюлю положите очищенный картофель, залейте водой, посолите и поставьте вариться. Когда вода закипит, уменьшите огонь и варите до готовности, 20-25 минут в зависимости от размера картофелин.
Drain the broth from the boiled potatoes, mash the potatoes themselves using a potato masher. Break the egg into the mashed potatoes, add flour and stir until smooth.
Слейте бульон от сваренной картошки, саму картошку разомните с помощью толкушки. Разбейте в размятую картошку яйцо, добавьте муку и перемешайте до однородности.
Chop the cabbage into thin and long strips.
Капусту нашинкуйте тонкой и длинной соломкой.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Cut the pepper into thin strips.
Перец нарежьте тонкой соломкой.
Place the cabbage and peppers in a hot frying pan with a little oil and fry until golden and softened.
На раскаленную с небольшим количеством масла сковороду выложите капусту и перец, жарьте до золотистости и смягчения.
Add the carrots, stir and fry until all the vegetables are cooked, about 15 minutes.
К пережарке добавьте морковь, перемешайте и жарьте, помешивая, до готовности всех овощей, в течение примерно 15 минут.
Salt and pepper the overcooked vegetables to taste. If desired, add 1 tsp. adzhiki.
Посолите, поперчите по вкусу пережаренные овощи. По желанию добавьте 1 ч.л. аджики.
Sprinkle flour on a cutting board and shape the mashed potatoes into round cakes; place a heaping tablespoon of stewed vegetables in the middle of each cake and pinch the edges. Roll each one at a time in breadcrumbs and place in a frying pan hot with a little oil. Fry on both sides until golden brown.
Посыпьте на разделочную доску муку и сформируйте из картофельного пюре круглые лепешки, в середину каждой лепешки выложите столовую ложку с горкой тушеных овощей и защипните края. Обваляйте каждую зразу в панировочных сухарях и выложите на раскаленную с небольшим количеством масла сковороду. Жарьте с двух сторон до появления румяной корочки.