Shrimp with vegetables need to be washed and peeled.
Креветки с овощами нужно промыть и почистить.
Tomatoes must be cut into large slices.
Помидоры необходимо порезать на крупные дольки.
Cut the onion into strips. First, divide the onion into halves and the next step is to cut lengthwise.
Лук порежьте в виде соломки. Сперва поделите луковицу на половины и следующим шагом разрезайте вдоль.
Finely chop the garlic and basil.
Мелко порежьте чеснок и базилик.
Place the tomatoes in a saucepan and fill them with 1-1.5 cups of water. When the water boils, simmer the tomatoes with the lid closed for about 15 minutes.
Вложите помидоры в кастрюлю, залейте их 1-1,5 стакана воды. Когда вода закипит, протушите помидоры под закрытой крышкой примерно 15 минут.
While the tomatoes are cooking, fry the onions in a frying pan using olive oil. The onion should eventually acquire a golden hue.
Пока помидоры доходят, на сковороде поджарьте лук с использованием оливкового масла. Лук в итоге должен приобрести золотистый оттенок.
Add fried golden onions, finely chopped garlic and basil to the tomatoes.
К помидорам засыпьте прожаренный золотистый лук, мелко порезанные чеснок с базиликом.
Sprinkle with salt and pepper at your discretion, add cream, and heat. Turn off the heat, cool the soup slightly, pour it into a blender and chop until pureed. The dish is ready!
Посыпьте солью и перцем на свое усмотрение, добавьте сливок, подогрейте. Выключите огонь, слегка охладите суп, влейте его в блендер и порубите до консистенции пюре. Блюдо готово!
Place the shrimp in a frying pan, pre-greased with olive oil, fry until cooked, turning occasionally. Add the shrimp not immediately, but before serving, in portions on each plate.
Выложите креветки на сковороду, предварительно смазанную оливковым маслом, обжарьте до готовности, периодически переворачивая. Дабвляйте креветки не сразу, а перед подачей, порционно в каждую тарелку.
The dish can be served either cold or hot.
Блюдо можно подавать к столу как холодным, так и горячим.