Prepare all the necessary ingredients. Preheat the oven to 180⁰C. Remove the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Разогрейте духовку до 180⁰С. Сливочное масло достаньте из холодильника за 30 минут до начала приготовления.
Grate the cheese on a coarse grater. Cut the butter into small cubes. Chop the garlic and herbs. Prepare the baguette filling: mix cheese, garlic, herbs and butter in a bowl.
Сыр натрите на крупной терке. Сливочное масло нарежьте небольшим кубиком. Чеснок и зелень измельчите. Приготовьте начинку для багета: в миске смешайте сыр, чеснок, зелень и сливочное масло.
Make cuts across the loaf at a distance of 2-3 cm from each other. Place the filling into the slits.
Сделайте надрезы поперек батона на расстоянии 2-3 см друг от друга. В разрезы выложите начинку.
Wrap the baguette tightly with foil and place in the preheated oven for 15 minutes. Drink at 200°C.
Плотно оберните багет фольгой и поставьте в разогретую духовку на 15 минут. Выпейте при температуре 200 ⁰С.
Remove the foil. The baguette is ready. It can be served either warm or cold.
Снимите фольгу. Багет готов. Его можно подавать как теплым, так и холодным.
Decorate the baguette with finely chopped fresh herbs.
Украсьте багет мелко нарубленной свежей зеленью.