Prepare all the necessary ingredients. Rinse the tomatoes under running water. Peel the garlic.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помидоры промойте под проточной водой. Чеснок очистите от шелухи.
First, put the jars in the oven to sterilize. Boil the containers for the preparations at a temperature of 100 degrees Celsius for 20 minutes.
Для начала поставьте банки в духовку на стерилизацию. Прокипятите емкости для заготовок при температуре 100 градусов Цельсия в течение 20 минут.
Finely chop the garlic.
Мелко порубите чеснок.
Place the tomatoes tightly in a 0.95 liter jar and add chopped garlic.
В банку объемом 0,95 литра плотно выложите помидоры, добавьте измельченный чеснок.
Add vinegar, sugar, salt to the tomatoes and pour boiling water over them. Screw on the sterilized lid, turn it over, and cover with a warm blanket. When the tomatoes have cooled, move them to a cool, dark place.
К помидорам добавьте уксус, сахар, соль и залейте кипятком. Закрутите стирилизованной крышкой, переверните, накройте теплым одеялом. Когда помидоры остынут, переставьте храниться в прохладное темное место.