Prepare all ingredients. Rinse the zucchini and dill well.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте кабачок и укроп.
Cut the zucchini into equal circles 1.5-2 centimeters wide. Finely chop the garlic.
Кабачок нарежьте на равные кружочки по 1,5-2 сантиметра шириной. Мелко порубите чеснок.
Make the sauce. To do this, in a deep bowl, mix mayonnaise, chopped dill, garlic, and salt to taste. Stir until smooth and set aside.
Сделайте соус. Для этого в глубокой миске смешайте майонез, порубленный укроп, чеснок, посолите по вкусу. Перемешайте до однородности и отставьте в сторону.
Heat a small amount of oil in a frying pan and place zucchini slices rolled in flour.
Небольшое количество масла раскалите на сковороде и выложите кружочки кабачка, обвалянные в муке.
Fry the zucchini on both sides until golden brown.
Кабачки обжаривайте с обеих сторон до образования золотистой корочки.
Place the finished zucchini on a paper towel and let the excess fat drain off. Spoon the sauce onto each cooled zucchini slice. The snack is ready!
Готовые кабачки переложите на бумажное полотенце, дайте стечь лишнему жиру. На каждый остывший кружочек кабачка с помощью ложки выложите соус. Закуска готова!