Prepare all the necessary ingredients. Wash the carrots, chicken liver and dill well. Clean the liver of excess veins and films.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Хорошо промойте морковь, куриную печень и укроп. Очистите печень от лишних жилок и пленок.
Grate the carrots on a coarse grater and cut the onion into small cubes.
Натрите на крупной терке морковь, лук порежьте небольшим кубиком.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Add onions and carrots, fry until soft and golden.
Раскалите сковороду с небольшим количеством растительного масла. Выложите лук и морковь, жарьте до мягкости и золотистости.
Add chicken liver to the frying, stir and simmer, stirring occasionally, for 15 minutes.
К пережарке добавьте куриную печень, перемешайте и тушите, периодически помешивая, в течение 15 минут.
Salt and pepper the semi-finished liver to taste, add water, add mayonnaise, and stir. Simmer, stirring occasionally, for another 15 minutes. Then remove from heat and serve.
Полуготовую печень посолите и поперчите по вкусу, влейте воду, домавьте майонез, перемешайте. Тушите, периодически помешивая, еще 15 минут. После снимите с огня и подавайте к столу.
The liver can be served with various side dishes: rice, pasta, mashed potatoes, couscous or bulgur. For brightness, decorate the dish with fresh herbs. Bon appetit!
Печень можно подать с различными гарнирами: рисом, пастой, картофельным пюре, кускусом или булгуром. Для яркости украсьте блюдо свежей зеленью. Приятного аппетита!