Wash the vegetables well to remove dirt and arrange the rest of the ingredients for the dish so that everything is at hand.
Овощи хорошо отмойте от загрязнений и разложите остальные продукты для блюда так, чтобы все было под рукой.
Chop the onion. First, the onion will need to be cut in half, then lengthwise, in the form of a straw.
Нарежьте репчатый лук. Сначала луковицу нужно будет разрезать пополам, затем — вдоль, в виде соломки.
Cut fresh carrots into large circles.
Порежьте свежую морковь в форме крупных кружков.
Using a knife, cut the pumpkin into large pieces.
Поделите тыкву ножом на крупные кусочки.
Pour all the chopped ingredients with water in a deep saucepan and put on fire. Wait until the water boils.
Залейте все нарезанные компоненты водой в глубокой кастрюле и поставьте на огонь. Подождите, пока вода закипит.
Simmer the soup over low heat for 15 minutes, stirring until the vegetables are reduced.
Варите суп на тихом огне в течение 15 мин, помешивая, чтобы овощи уварились.
Add cream, salt, vegetable oil and pepper to taste, simmer the soup over low heat for 5 minutes, stirring occasionally. Grind the vegetables in a blender until pureed. Ready!
Добавьте сливки, соль, растительное масло и перец по вкусу, варите суп на тихом огне в течение 5 мин, периодически помешивая. Измельчите овощи блендером до пюреобразного состояния. Готово!
Garnish the finished cream soup with your favorite herbs and make it appetizing when served with freshly fried bread croutons. Bon appetit!
Украсьте готовый суп-пюре любимой зеленью и придайте аппетитности при подаче свежеобжаренными хлебными гренками. Приятного аппетита!