Rinse the vegetables thoroughly with water, select and arrange everything needed for the dish.
Хорошенько промойте овощи водой, отберите и разложите все нужное для блюда.
Chop the onion in the following way: first divide the onion into two halves, then cut lengthwise to make a strip.
Порубите лук следующим способом: сначала поделите луковицу на две половинки, затем порежьте вдоль, чтобы получилась соломка.
Cut the washed carrots into large round slices.
Вымытую морковь нарежьте крупно, круглыми дольками.
Chop the pumpkin into large cubes.
Тыкву накрошите крупными кусочками-кубиками.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Place all the chopped ingredients along with the garlic in a saucepan, pour water into it and send to the fire. Wait until the water boils.
Выложите все порезанные ингредиенты вместе с чесноком в кастрюлю, налейте туда воды и отправьте на огонь. Подождите, пока вода закипит.
Turn the heat down and simmer the soup for 15 minutes, stirring occasionally. Place salt and black pepper to taste, cheese, cream into the pan. Warm for 3 minutes, remove from heat. Use a blender to puree the vegetables. Ready!
Сделайте огонь потише и варите суп 15 минут, помешивая время от времени. Положите в кастрюлю соль и черный перец по вкусу, сыр, сливки. Прогрейте в течение 3 минут, снимите с огня. Подробите овощи блендером до состояния пюре. Готово!
Pour the finished soup into beautiful bowls. To decorate, place parsley or any other herbs to your taste on top. When serving, add toasted croutons to the soup.
Разлейте готовый суп по красивым тарелкам. Для украшения сверху выложите петрушку или любую другую зелень по вкусу. Во время подачи добавьте на стол обжаренные гренки к супу.