Wash and prepare all the ingredients needed for cooking.
Вымойте и подготовьте все нужные для приготовления продукты.
Chop the onion into strips with a knife.
Репчатый лук накрошите ножом в форме соломки.
Cut the carrots into large circles.
Морковь подробите на крупные кружочки.
Cut the potatoes into large cubes.
Крупным кубиком нарежьте картофель.
For cheese, use a large-hole grater.
Для сыра используйте терку с крупными отверстиями.
Cut the pumpkin into large pieces.
Нарежьте тыкву крупными кусками.
Place everything you chopped into a cooking container. Pour water on top and let it cook. Wait for the water to boil.
В тару для варки выложите все, что вы нарезали. Залейте сверху водой и поставьте вариться. Дождитесь, когда вода закипит.
Add garlic, grated cheese and vegetable oil to the soup, stir. Cook the soup over low heat for 15 minutes, stirring occasionally. Add salt and black pepper to preference. Grind the vegetables and cheese in a blender until liquid. Ready!
Добавьте в суп чеснок, тертый сыр и растительное масло, перемешайте. Варите суп на тихом огне в течение 15 мин, периодически помешивая. Добавьте соль и черный перец по предпочтениям. Измельчите овощи и сыр блендером до жидкого состояния. Готово!
Pour the soup into nice deep bowls. To make each serving more appetizing, you can decorate it with herbs and add crispy croutons when serving the dish. Bright vegetable pumpkin soup is ready!
Разлейте суп по красивым глубоким тарелкам. Каждую порцию для большей аппетитности можно украсить зеленью и добавить при подаче блюда хрустящие гренки. Яркий овощной суп из тыквы готов!