Wash the vegetables thoroughly and prepare the necessary ingredients.
Тщательно вымойте овощи, подготовьте необходимые ингредиенты.
Chop the onion. Cut the onion in half, then cut lengthwise, i.e., into strips.
Нарежьте лук. Разрежьте луковицу пополам, после чего режьте вдоль, т.е., соломкой.
Cut the carrots into large slices.
Порежьте морковь крупными кружочками.
Cut the potatoes into large cubes.
Крупным кубиком нарежьте картофель.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Place the vegetables in a saucepan and cover with water. Bring to a boil over high heat, then simmer until soft over low heat.
Сложите овощи в кастрюлю, залейте водой. Доведите до кипения на большом огне, после чего варите до мягкости на маленьком.
Add cheese and garlic to the boiled vegetables and cook for another 3-5 minutes.
К вареным овощам добавьте сыр и чеснок и варите еще 3-5 минут.
Grind the contents of the pan with a blender until pureed. Add vegetable oil, salt and pepper. Add cream and beat again. The soup is ready!.
Содержимое кастрюли измельчите блендером до состояния пюре. Добавьте растительное масло, соль и перец. Добавьте сливки и еще раз взбейте Суп готов!.
Serve hot as a first course. Fresh herbs such as parsley will add brightness to your dish. As a complement to the soup, serve croutons or rye bread.
На стол подавайте горячим в качестве первого блюда. Свежая зелень, например петрушка, добавит яркости вашему блюду. В качестве дополнения к супу, подайте сухарики или ржаные хлебцы.