Wash the egg. Prepare all the necessary ingredients.
Яйцо помойте. Подготовьте все необходимые ингредиенты.
Chop fresh herbs finely. In a bowl, mix cottage cheese, egg, cheese, herbs, salt and pepper to taste.
Свежую зелень порубите мелко. В миске смешайте творог, яйцо, сыр, зелень, соль и перец по вкусу.
Heat a frying pan with vegetable oil, add pita bread. Place the filling on one half of the pita bread. Cover the filling with the other half of the pita bread.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, выложите лаваш. На одну половину лаваша выложите начинку. Накройте начинку второй половиной лаваша.
Fry for 3 minutes on one side, carefully flip and cook for another 3 minutes on the second side.
Жарьте 3 минуты на одной стороне, аккуратно переверните и жарьте еще 3 минуты на второй стороне.
Cut the pita bread in half and garnish with green onions.
Разрежьте лаваш пополам, украсьте перышками зеленого лука.