Prepare all ingredients. Rinse the vegetables and mushrooms well.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте овощи и грибы.
Cut the potatoes into medium sized pieces.
Порежьте картофель на кусочки среднего размера.
Chop the onion. Cut the onion in half, then cut lengthwise, i.e., into strips.
Нарежьте лук. Разрежьте луковицу пополам, после чего режьте вдоль, т.е., соломкой.
Cut the carrots into large slices.
Порежьте морковь крупными кружочками.
Cut the champignons into thin slices.
Шампиньоны нарежьте тонкими пластинами.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Take a frying pan, grease it with sunflower oil and fry the mushrooms in it, stirring occasionally, until golden brown.
Возьмите сковороду, смажьте ее подсолнечным маслом и обжарьте на ней грибы, периодически помешивая, до образования золотистости.
Take a saucepan, add all the chopped vegetables and chopped garlic, fill it with water and put it on the fire, bring to a boil.
Возьмите кастрюлю, сложите туда все нарезанные овощи и измельченный чеснок, залейте водой и поставьте на огонь, доведите до кипения.
Add mushrooms, grated cheese and cream to the vegetables. Add salt and pepper to taste. Cook the soup over low heat, covered, for 15 minutes, stirring occasionally. Remove the soup from the heat, cool slightly and puree until smooth. Ready!
Добавьте к овощам грибы, тертый сыр и сливки. По вкусу посолите и поперчите. Варите суп на тихом огне под крышкой в течение 15 мин, периодически помешивая. Снимите суп с огня, немного остудите и измельчите до однородного состояния пюре. Готово!
Pour the soup into a nice deep bowl. Place some parsley or any other herb on top. Add pre-fried croutons to serve the soup. Delicate mushroom soup is ready!
Налейте суп в красивую глубокую тарелку. Сверху положите немного петрушки или любой другой зелени. Добавьте к подаче супа заранее обжаренные гренки. Нежный суп с грибами готов!