Wash the vegetables thoroughly and prepare the necessary ingredients.
Тщательно вымойте овощи, подготовьте необходимые ингредиенты.
Chop the onion. Cut the onion in half, then cut lengthwise, i.e., into strips.
Нарежьте лук. Разрежьте луковицу пополам, после чего режьте вдоль, т.е., соломкой.
Cut the carrots into large slices.
Порежьте морковь крупными кружочками.
Cut the pumpkin into large cubes.
Тыкву изрежьте на крупные кубики.
Take a saucepan, add all the chopped vegetables and chopped garlic, fill it with water and put it on the fire, bring to a boil.
Возьмите кастрюлю, сложите туда все нарезанные овощи и измельченный чеснок, залейте водой и поставьте на огонь, доведите до кипения.
Cook the soup over low heat for 15 minutes, stirring occasionally. Add salt and black pepper to taste. Grind the vegetables in a blender until pureed. Ready!
Варите суп на небольшом огне в течение 15 мин, периодически помешивая. Добавьте соль и черный перец по вкусу. Измельчите овощи блендером до состояния пюре. Готово!
Pour the soup into a nice deep bowl. Place some parsley or any other herb on top. Sprinkle sesame seeds on top of the soup. Bright vegetable pumpkin soup is ready!
Налейте суп в красивую глубокую тарелку. Сверху положите немного петрушки или любой другой зелени. Посыпьте суп сверху семенами кунжута. Яркий овощной суп из тыквы готов!