Remove the eggs and kefir from the refrigerator in advance so that they come to room temperature - this way they will stick together better. Wash the eggs properly. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Заранее достаньте яйца и кефир из холодильника, чтобы они стали комнатной температуры - так они лучше схватятся друг с другом. Яйца как следует вымойте. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
In a deep bowl, mix all the ingredients: kefir, eggs, salt, sugar and sifted flour.
В глубокой миске смешайте все ингредиенты: кефир, яйца, соль, сахар и просеянную муку.
Mix thoroughly and knead into a homogeneous dough, without lumps.
Как следует перемешайте и замесите однородное тесто, без комочков.
Heat a frying pan with a little oil and start baking the pancakes, spooning out the dough using a tablespoon. Fry each pancake for 2-3 minutes on each side over medium heat. The dish is ready!
Раскалите сковороду с небольшим количеством масла и начинайте выпекать оладьи, выкладывая тесто с помощью столовой лочки. Жарьте каждый оладушек по 2-3 минуты с каждой стороны на огне чуть выше среднего. Блюдо готово!
Place the pancakes in a beautiful stack, sprinkle with powdered sugar, add fresh berries to taste (blueberries, blueberries, raspberries, currants). Serve with condensed milk, sour cream or honey. It’s best to drink pancakes with milk or aromatic tea.
Выложите оладьи красивой стопкой, присыпьте сахарной пудрой, добавьте по вкусу свежие ягоды (черника, голубика, малина, смородина). Подавайте со сгущенным молоком, сметаной или медом. Вкуснее всего оладьи запивать молоком или ароматным чаем.