Wash the eggs properly. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Яйца как следует вымойте. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Warm the milk to room temperature, skim the milk if necessary. Add dry yeast to the milk and mix thoroughly. The milk should acquire a characteristic creamy tint.
Подогрейте молоко до комнатной температуры, при необходимости снимите с молока пенку. Добавьте в молоко сухие дрожжи и тщательно перемешайте. Молоко должно приобрести характерный кремовый оттенок.
Add eggs, salt, sugar to milk, beat a little.
К молоку добавьте яйца, соль, сахар, немного взбейте.
Sift flour into a bowl with the milk-egg mixture and knead into a homogeneous dough. Cover the dough with a towel and place in a warm place for 30 minutes until it rises and becomes fluffy.
В миску к молочно-яичной смеси просейте муку, замесите однородное тесто. Накройте тесто полотенцем и поставьте в теплое место на 30 минут, чтобы оно поднялось и стало пышным.
Heat a frying pan with a little oil and start baking the pancakes, spooning out the dough using a tablespoon. Fry each pancake for 2-3 minutes on each side over medium heat. The dish is ready!
Раскалите сковороду с небольшим количеством масла и начинайте выпекать оладьи, выкладывая тесто с помощью столовой лочки. Жарьте каждый оладушек по 2-3 минуты с каждой стороны на огне чуть выше среднего. Блюдо готово!
Serve the pancakes in your favorite syrup (for example, chocolate, Jerusalem artichoke or rosehip syrup), sprinkle with chopped chocolate, and garnish with berries or fruits. Those with a sweet tooth will be delighted with this serving! It’s best to drink pancakes with milk or aromatic tea.
Подавайте оладьи в любимом сиропе (например, шоколадном, сиропе топинамбура или шиповника), посыпьте наколотым шоколадом, украсьте ягодами или фруктами. Сладкоежки будут в восторге от такой подачи! Вкуснее всего оладьи запивать молоком или ароматным чаем.