To make the dough stick better, it is better to take the kefir out of the refrigerator in advance so that it has time to warm up to room temperature. Prepare all the necessary ingredients for cooking.
Чтобы тесто лучше схватилось, кефир из холодильника лучше достать заранее, чтобы он успел согреться до комнатной температуры. Подготовьте все нужные ингредиенты для приготовления.
Pour kefir into a deep bowl, add sugar and salt to it, and then mix thoroughly.
Налейте кефир в глубокую миску, добавьте к нему сахар и соль, а затем тщательно перемешайте.
Slowly add flour to the finished mixture, stirring regularly. Lastly, add baking soda. Knead the dough until smooth. Leave the dough for 15 minutes at room temperature so that the soda has time to react with kefir.
В готовую смесь потихоньку засыпайте муку, регулярно помешивая. В последнюю очередь добавьте соду. Месите тесто до однородной консистенции. Оставьте тесто на 15 минут при комнатной температуре, чтобы сода успела войти в реакцию с кефиром.
Add vegetable oil to the frying pan and heat it over the fire. Pour the pancake batter onto the surface. Fry the pancakes on one side and the other over low heat until they are golden brown.
Добавьте в сковороду растительного масла и нагрейте ее на огне. Влейте на поверхность тесто для оладушек. Прожарьте оладьи с одной и другой стороны на слабом огне, пока они не покроются румяной корочкой.
There are many options for pada pancakes. Here are some ideas: you can sprinkle them with powdered sugar, put berries or flowers on the sides, or draw glaze patterns on the dish.
Вариантов падачи оладьев много. Вот несколько идей: можно посыпать их сахарной пудрой, выложить серху и по бокам ягоды или цветы, нарисовать на блюде узоры из глазури.