Remove the eggs and kefir from the refrigerator in advance so that they come to room temperature - this way they will stick together better. Wash the eggs properly. Measure out the required amount of ingredients and place them on the table for easy preparation.
Заранее достаньте яйца и кефир из холодильника, чтобы они стали комнатной температуры - так они лучше схватятся друг с другом. Яйца как следует вымойте. Отмерьте необходимое количество ингредиентов и выложите их на стол для удобства приготовления.
Pour kefir into a deep bowl, add sugar, salt, baking powder, and break the eggs into the dough. Mix the ingredients thoroughly.
Налейте кефир в глубокую миску, добавьте к нему сахар, соль, разрыхлитель, разбейте в тесто яйца. Тщательно перемешайте ингредиенты.
Pour the sifted flour into the resulting mass in several stages, thoroughly mixing the contents of the bowl each time. Knead the dough until smooth.
В полученную массу в несколько этапов всыпьте просеянную муку, каждый раз тщательно перемешивая содержимое миски. Замесите тесто до состояния однородной массы.
Heat a frying pan with vegetable oil and place the pancake dough on it. Fry the pancakes on both sides over low heat until golden brown. To make the pancakes more fluffy, you can fry them covered.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и выложите на нее тесто для оладий. Обжарьте оладьи с двух сторон на медленном огне до румяной корочки. Для того, чтобы оладьи получились более пышными, их можно обжарить под крышкой.
As for the options for serving pancakes, here you can not limit your imagination! Sprinkle the pancakes with powdered sugar, decorate the dish with berries and flowers, and draw patterns on the plate with icing. In short, let your inner boss create!
Что касается вариантов подачи оладий, то здесь вы можете не ограничивать свою фантазию! Присыпьте оладьи сахарной пудрой, украсьте блюдо ягодами и цветами, нарисуйте на тарелке узоры глазурью. Словом, позвольте своему внутреннему шефу творить!