Prepare all ingredients. Wash the eggs well under running water.
Подготовьте все ингредиенты. Яйца хорошо помойте под проточной водой.
Pour the kefir into a saucepan, place over medium heat, stirring constantly.
Вылейте кефир в кастрюлю, поставьте на средний огонь, постоянно помешивайте.
Mix everything. Then add the sifted flour with baking powder and mix well again.
Все перемешайте. Затем добавьте просеянную муку с разрыхлителем и еще раз хорошо перемешайте.
Heat a frying pan with oil. Spoon out the dough using a tablespoon. Fry on both sides until golden brown.
Разогрейте сковородку с маслом. Выложите тесто при помощи столовой ложки. Обжарьте с двух сторон до золотистой корочки.
Serve the pancakes in your favorite syrup (for example, chocolate, Jerusalem artichoke or rosehip syrup), sprinkle with chopped chocolate or nuts, and garnish with berries or fruits. Those with a sweet tooth will be delighted with this serving! It’s best to drink pancakes with milk or aromatic tea.
Подавайте оладьи в любимом сиропе (например, шоколадном, сиропе топинамбура или шиповника), посыпьте наколотым шоколадом или орехами, украсьте ягодами или фруктами. Сладкоежки будут в восторге от такой подачи! Вкуснее всего оладьи запивать молоком или ароматным чаем.