Wash the vegetables thoroughly and prepare the necessary ingredients.
Тщательно вымойте овощи, подготовьте необходимые ингредиенты.
Cut the onion into quarter rings.
Нарежьте лук четвертью колец.
Cut the carrots into large slices.
Порежьте морковь крупными кружочками.
Cut the potatoes into large cubes.
Крупным кубиком нарежьте картофель.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Place the vegetables and garlic in a saucepan, add water and place on the stove. Bring the water to a boil, then reduce the heat and cook the vegetables until soft.
Положите овощи и чеснок в кастрюлю, залейте водой и поставьте на плиту. Доведите воду до кипения, после чего убавьте огонь и варите овощи до мягкости.
Add cheese to vegetables and cook for another 3-5 minutes.
Добавьте к овощам сыр и варите еще 3-5 минут.
Add vegetable oil, salt and pepper. Stir. Grind the vegetables and cheese in a blender until pureed.
Добавьте растительное масло, соль и перец. Перемешайте. Измельчите овощи и сыр блендером до состояния пюре.
Pour the soup into bowls and garnish with green leaves, such as parsley. And to reveal the most hidden notes of the taste of this soup, serve it with rye bread or croutons.
Разлейте суп по тарелкам и украсьте их листиками зелени, например, петрушки. А что бы раскрыть самые скрытые нотки вкуса данного супа – подавайте его с ржаными хлебцами или сухариками.