Prepare all ingredients. Wash the dill and lime well. Rinse the fish. Set the oven to preheat at 180 C.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо помойте укроп и лайм. Промойте рыбу. Поставьте духовку на разогрев на 180 С.
Cut the hake carcass lengthwise, then remove the backbone and rib bones.
Разрежьте тушку хека вдоль, затем удалите хребет и реберные кости.
Cut the lime into slices, finely chop the dill.
Лайм нарежьте кружочками, порубите мелко укроп.
Take a baking dish and line it with foil inside. Place the cut fish on top of the foil.
Возьмите форму для запекания, внутри выложите ее фольгой. Сверху на фольгу положите разделанную рыбу.
Sprinkle coriander on top of the fish. Add salt and dill to taste.
Посыпьте рыбу сверху кориандром. Добавьте соль и укроп по вкусу.
Wrap the fish in foil. Place in the oven for 40 minutes.
Заверните рыбу в фольгу. Отправьте в духовку на 40 минут.
Remove the cooked fish from the oven. Let her rest for a few minutes. The fish is ready, you can serve it!
Вытащите готовую рыбу из духовки. Дайте ей отдохнуть несколько минут. Рыба готова, можно подавать к столу!
Place one serving on a nice plate. Sprinkle it with herbs on top. Cut a wedge of fresh lime and garnish the finished hake fillet with it. But you can eat it and feel the bright notes of citrus, which further reveal the taste of the dish! Bon appetit!
Выложите одну порцию на красивую тарелку. Сверху посыпьте ее зеленью. Отрежьте дольку свежего лайма и украсьте ей готовое филе хека. А ведь ее можно будет съесть и почувствовать яркие нотки цитруса, которые еще больше раскрывают вкус блюда! Приятного аппетита!