Wash all the vegetables and prepare the rest of the food on the table for your convenience.
Помойте все овощи и подготовьте остальные продукты на столе, для вашего удобства.
Cut the cucumbers into arbitrary pieces, do not chop them.
Огурцы порежьте на произвольные куски, не мельчите.
Cut the tomatoes into pieces of any size.
Порежьте помидоры на куски произвольного размера.
Cut the onion into half rings.
Лук нарежьте полукольцами.
In a deep bowl, mix the chopped vegetables, add whole or halved olives, and stir.
В глубокой миске смешайте нарезанные овощи, добавьте оливки целиковыми или порезанными пополам, перемешайте.
Add olive oil, salt and pepper to taste, stir.
Добавьте оливковое масло, посолите, поперчите по вкусу, перемешайте.
Place the salad on a plate in portions, add pieces of sirtaki cheese, season with freshly ground pepper and serve.
Выложите салат на тарелку порционно, добавьте куски сыра сиртаки, приправьте свежемолотым перцем и подавайте к столу.
Serving the dish can be completed with a mixture of Provencal herbs and a couple of drops of pomegranate sauce for piquancy.
Сервировку блюда можно завершить смесью прованских трав и парами капель гранатового соуса, для пикантности.