Wash the vegetables and beef, boil and cool the eggs, and prepare the rest of the ingredients on the table for ease of preparation.
Помойте овощи и говядину, отварите и остудите яйца, подготовьте остальные продукты на столе для удобства приготовления.
Cut the pickled cucumbers lengthwise into thin slices.
Маринованные огурцы порежьте вдоль на тонкие слайсы.
Cut hard cheese into thin slices using a cheese knife (or an ordinary knife).
Твердый сыр нарежьте с помощью ножа для сыра (или обыкновенным ножом) тонкими слайсами.
Peel the quail eggs and cut them lengthwise into quarters.
Перепелиные яйца очистите от скорлупы и порежьте вдоль на четвертинки.
Tear or chop the Iceberg lettuce randomly.
Салат Айсберг произвольно порвите или порубите.
In a small bowl, mix mayonnaise with Dijon mustard.
В небольшой миске смешайте майонез с дижонской горчицей.
Cut the beef into small thin slices and fry in a frying pan with a little oil for 10 minutes. Add salt and pepper to taste. You can add spices according to your preferences.
Нарежьте говядину небольшими тонкими ломтиками и обжарьте на сковороде на небольшом количестве масла в течение 10 минут. Добавьте по вкусу соль и перец. По вашим предпочтениям можно добавить специи.
Place some iceberg lettuce, cucumbers and a spoonful of sauce on a plate.
На тарелку выложите часть салата Айсберг, огурцы и ложку соуса.
Top with grilled beef, arugula and cheese. Place quartered quail eggs around the edges of the plate. The salad is ready, bon appetit!
Поверх выложите жареную говядину, рукколу и сыр. По краям тарелки выложите четвертинки перепелиных яиц. Салат готов, приятного аппетита!