Wash the vegetables, clear the crab sticks of mica and prepare the food on the table for convenience.
Помойте овощи, очистите крабовые палочки от слюды и приготовьте продукты на столе, для удобства.
Cut the avocado in half, remove the pit and scoop out the flesh with a spoon, leaving the skin intact.
Разрежьте авокадо пополам, удалите косточку и ложкой снимите мякоть, оставляя кожуру целиковой.
Cut the crab sticks into small slices across the length.
Крабовые палочки нарежьте небольшими дольками поперек длины.
Cut the cucumber into small cubes.
Огурец порежьте небольшим кубиком.
Cut the celery into small slices across the length.
Порежьте сельдерей небольшими дольками поперек длины.
Squeeze or finely grate the garlic.
Выдавите или натрите на мелкой терке чеснок.
Cut the avocado pulp into small cubes and sprinkle with lemon juice to prevent the avocado from darkening.
Мякоть авокадо порежьте мелким кубиком, сбрызните соком лимона, чтобы авокадо не потемнело.
In a separate bowl, mix mayonnaise with garlic.
В отдельной миске смешайте майонез с чесноком.
Place crab sticks, cucumber, celery, and avocado in a salad bowl. Add mayonnaise with garlic and mix thoroughly. The salad is ready!
В миску для салата выложите крабовые палочки, огурец, сельдерей, авокадо. Добавьте майонез с чесноком и тщательно перемешайте. Салат готов!
You can serve the salad in an avocado peel - very impressive! Before serving, garnish the salad with several sprigs of fresh herbs (dill, parsley) and lemon slices. Lovers of bright sensations will use lemon during the tasting process if there is not enough juice in the finished salad for their taste.
Подать салат можно в кожуре от авокадо - очень эффектно! Перед подачей украсьте салат несколькими веточками свежей зелени (укроп, петрушка) и дольками лимона. Любители ярких ощущений воспользуются лимоном в процессе дегустации, если на их вкус недостаточно сока в готовом салате.